Strandok

2023.05.01

Strandok

Főszezonban a környék fizetős strandjain általában parkolási nehézségekkel kell számolni , azonban ha 11 óra előtt érkezel biztosan találsz helyet.

A Balatonakarattyai Bercsényi strandon és a Kenesei Vak Bottyán strandon úszó játszóterek, SUP bérlés, vízibicikli bérlés elérhető.

Ami a házikedvenceket illeti...

A környéken található legtöbb étterembe be viheted a Kedvencedet, azonban telefonon asztalfoglaláskor érdemes előre jelezni, hogy Kutyával érkezel. A strandokra pénztár zárás után be szoktak jönni házi kedvencekkel, akkor már nem zavarja a fürdőzőket, a büfékhez éttermekhez is le lehet ülni velük. Mi is esténként szoktuk a kutyusunkat a parton megfuttatni, megfürdetni, mikor mihez van kedve. :)

Mi a Bercsényi strandot szeretjük a legjobban, ott a Tengó büfében igen magas éttermi színvonalú ételekkel várnak mindenkit. Nagyon finom és bőséges tányérok, gyors kiszolgálás, különleges esti élmény a teraszukról a naplemente.

Ha ünnepelni szeretnétek, vagy prémium kategóriás étterembe vágytok az il Mercato olasz étterem Balatonakarattyán felejthetetlen élményt nyújt.

Elképesztően finom olasz ételek, olasz séfek, impozáns környezet és prémium kiszolgálás vár.

A gyerekekre itt is gondoltak, a kerti játszóházban üthetik el az időt míg a felszolgálók kihozzák a vacsorát.