Házirend / Szerződési feltételek

Kedves Vendégeink!

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy a foglalás elküldésével tudomásul veszitek a házirend szabályait és az általános szerződési feltételeket.
2021. április 1. napjától kötelesek vagyunk vendégeink személyes adatait az okmányaik szkennelésével továbbítani a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ részére. Kérjük a személyi azonosító okmányokat a megérkezés előtt legkésőbb 1 nappal küldd el részünkre az info@levendulashaz.com e-mail címre, hogy eleget tudjunk tenni kötelezettségeinknek.
Bejelentkezés az érkezés napján 15:00 órától lehetséges. A szállást az elutazás napján 10:00 óráig el kell hagyni. Amennyiben a foglaltság lehetővé teszi, természetesen rugalmasok vagyunk az érkezés és elutazás időpontját illetően. Mindenképpen előre egyeztetés szükséges!

A háziállat által okozott károkat minden esetben a vendégnek meg kell térítenie. Megkérjük kutyás vendégeinket, hogy vigyázzanak a tisztaságra. Kérjük, hogy a kanapékra és a franciaágyra ne engedjék fel négylábú barátaikat. A kutyusoknak külön biztosítunk fekvőhelyet, törülközőt és tálakat.
Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a terepviszonyok miatt a kerítés nem mindenhol a földig ér, kisebb kutyák kiférhetnek alatta. Ne hagyjátok felügyelet nélkül négylábú kedvenceteket!
A jakuzziba és az ágyakba kutyát bevinni TILOS! Jakuzzi használat előtt kérem olvassátok el a használati feltételeket!
Elutazás előtt kérjük, hogy a kutyagumit szedjétek össze a kertben!

A vendégházban dohányozni szigorúan tilos! Az IQOS és az elektromos cigaretta sem megengedett beltéren! A teraszon találtok hamutartót.

Bulikat és rendezvényeket tartani tilos, kérjük ne hangoskodj, tiszteld a természet és a szomszédok nyugalmát!
A jakuzziba ételt és italt bevinni szigorúan tilos! A jakuzzit mindenki saját felelősségére használhatja.
Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó́ esetleges anyagi karokért vagy balesetekért.
A nem rendeltetésszerű használattal okozott károkért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni.
A foglalás 50% előre utalással kerül véglegesítésre. Kaució:: 200 000 Ft.

Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal.

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

Szálláshely szolgáltató TNYSZ: 15/2020
NTAK: MA20013426
Címünk: 8164 Balatonfőkajár, Iskola u 6.
Ügyeletei telefonszám: +36 30 2825718 Bea   +36 30 9717992 Ildi
E-mail: info@levendulashaz.com